Out-Siders wear your inside out

Stoere Èn Stijlvolle Kinderkleding

(zonder verzendkosten!)
Dutch
Out-Siders wear your inside out

Over Out-Siders

Out-Siders is augustus 2008 gestart als nieuw kinderkledingmerk. Out-Siders is een initiatief van Odette Bieckmann.

Out-Siders is een merk dat uitsluitend kinderkleding maakt en verkoopt. Zowel voor jongens als meisjes (maat 98 t/m 176). Eigen ontwerp en eigen productie. Stoer, eigenwijs, modieus en eigentijds. Kwalitatief en duurzaam. Kinderkleding waarmee je zegt wie je bent en de ‘meute’ ontstijgt. Out-Siders is het merk waarmee een kind en de bijbehorende ouder de gekozen identiteit bewust laat zien. “Wear your Inside Out”. Zelfbewust. Wat eigenwijs. Anders willen zijn dan de ‘meute. Een Out-Sider!

Out-Siders richt zich op de doelgroep die we zelf ‘stoere kak’ noemen. Ouders die middels het uiterlijk van hun kinderen positief  willen bijdragen aan hun eigen identiteit én Imago. Deze kinderen zullen vaak sporten. Denk daarbij aan; hockey, tennis, golf, rugby, cricket, paardrijden, zeilen, enz..

Out-Siders kenmerkt zich door een hoge kwaliteit (stofkeuze + productieproces), geen kinderarbeid, gemaakt op basis van de ‘smaak’ van de doelgroep, een sterk ‘eigen’ gezicht en een vast maatschema, waardoor het eenvoudig is om ieder seizoen de juiste maat te bestellen.

De verkoop van Out-Siders vindt plaats via onze Out-Siders Company Store in Kerkwijk (routebeschrijving), via Verkoopconsulentes en via (web)winkels.

Met detaillisten welke interesse hebben in Out-Siders komen wij graag in contact (info@out-siders.nl)